در عصری که شرایطی بحرانی بر اقتصاد و تحریمهای خاصی بر کسبوکارها حاکم است، روشهای بازاریابی و تکنیکهای آن تغییرات ویژهای مییابند. همیشه با روشی یکسان نمیتوان شرایط را مدیریت نمود. سعدی شیرینسخن نیز در هشت قرن پیش در باب مدیریت بحران چنین سروده است:
چو دخلت نیست، خرج آهستهتر کن که میگویند ملاحان سرودی
اگر باران به کوهستان نبارد به سالی دجله گردد خشکرودی
این پیش درآمد فصل آغازین نویسنده در بازاریابی ناخوتکایی است که دلالت بروجود مفاهیم کاربردی امروزی در بطن تاریخ کهن دارد. ناخوتکا سمبل رشادت، ایستادگی و مقاومت در آیین مسیح است. این نام در حقیقت لقب سنت استپانوس مقدس، اولین شهید راه مسیحیت در مقابل یهودیان است.کلیسایی در جلفای ایران منسوب به وی وجود دارد. بیستشش سپتامبر در تقویم میلادی سالگرد شهادت سنت استپانوس و تعطیل رسمی است. این روز در بعضی کشورها به روز BOX معروف است.
نویسنده از عنوان بازاریابی ناخوتکایی بهره برده است که بتواند در سطح بینالمللی نیز از این دستورد بهرهبرداری نماید. ناخوتکا فصل مشترک بساری با ما ایرانیان دارد. در حقیقت بازاریابی ناخوتکایی مفهومی معادل با بازاریابی مقاومتی دارد که میتواند راهکارهای ارزندهای برای چیدمان ساختار بازاریابی در شرایط بحرانی را رقم بزند.
بازاریابی ناخوتکایی مفاهیمی همچون گفتمان آسانسوری و DIY عمل نکردن را در کنار بسیاری از مفاهیم ناب و کاربردی به شما معرفی خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید